Big Evil Combat Jacket – Woodland Camo

DKK 2.999,00

Vores flotte ven har handlet dem i Kabul, Afghanistan, hvor han “arbejder”. Amerikanerne kom til at tage en stak GoreTexJakker med til en ørkenkrig…
Siden er de fragtet hjem til os i Kongeriget Danmark, hvor unge Mikkel og Mads har stået for at sy vores patches og insignia på. Til sidst fragtede vi dem ud til Ishøj, hvor de blev nummeret. Produktet du ser her er en resultatet af en bøvlet, men underholdende designproces, som vi er meget stolte af.

Baggrund: “Signs Of Distress
I sin tid vendte amerikanerne deres flag på hovedet for at alarmere patrioterne om at der var britiske styrker i nærheden. Siden er det blevet brugt flittigt i sydstaterne som udtryk for utilfredsheds med regeringen. Noget vi stødte på i 2014 under optagelserne til “Monte Carlo Elsker USA”. På daværende tidspunkt som protest over Præsident Barack Obama, ‘ObamaCare’ og alt det, de ikke ku rumme ved ham. Siden er flagende blevet vendt op igen i syden, mens flagene omvendt er begyndt at blive vendt på hovedet ude på kysterne. Nu er det deres tur til at signalere “distress” over regeringen og dennes commander in chief. En fin detalje med stor historik og gedigen signalværdi.
USA og EU har i vores beskedne levetid været “de bærende søjler” for vores del af verden, som vi kender den. Og herfra hvor vi betragter den, så er de ikke videre godt kørende i disse tider. Det er baggrunden for jakkerne.
Vi håber du påskønner motivationen og sætter pris på håndværket.

Note of warning.
Hver jakke er upcyclet i hånden her i Danmark.
Så der er uværgeligt små variationer i placeringen af patches og tryk. Vi synes det bidrager til æstetikken med imperfektioner hist og her.
Jakkerne er testet i alt fra dårligt dansk vejr tidligt om morgenen til -20 grader i Japansk puddersne. De holder niveau. De er i sin tid fremstillet til at militært brug og kan tåle lidt af hvert. Så sørg for at brug dem. Meget. Og i lang tid.

Ryd